Ontdek de vernieuwde tijd.be

Eenvoudiger en overzichtelijker. Zodat u in één oogopslag mee bent met het nieuws dat ertoe doet. Met tegelijk meer dan ooit ruimte voor diepgang, analyse en multimediale verhalen – op welk scherm u ons ook leest. Een site op uw maat ook, met nieuwe en gepersonaliseerde tools.

Stephanie De Smedt, hoofdredactrice

De ideale leeservaring, op elk toestel

Met een fris, nieuw design tillen we uw leeservaring naar een hoger niveau. Van smartphone, over tablet tot desktop, de vernieuwde tijd.be laat u sneller navigeren en is op alle schermen gebruiksvriendelijk. Zo komt onze multimediale berichtgeving helemaal tot haar recht.

Een nieuwe Markten Live

Financieel nieuws en de beurskoersen zijn voortaan geïntegreerd voor een snel en praktisch overzicht. Met het gloednieuwe koersendashboard monitort u de beurskoersen in realtime en bepaalt u zelf welke koersen u met elkaar vergelijkt.

Personaliseer uw nieuwsoverzicht

In ‘Mijn Tijd’ krijgt u de mogelijkheid om zelf een nieuwsoverzicht samen te stellen. Maak uw persoonlijke selectie aan de hand van keywords, uw portefeuille en uw volglijst en krijg nieuwsupdates van de onderwerpen die u interesseren.

Uw portefeuille nu nog slimmer

Met de nieuwe features van de portefeuilletool volgt u uw beleggingen nog beter op.

In een oogopslag mee met het nieuws

Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.

Optimaliseer uw beleggingen

De Investment Assistant maakt slim beleggen een pak eenvoudiger.

Nog vragen over de nieuwe website?